• VIA CASA ANTIK okker
  Időtálló megoldás
 • VIA CASA ANTIK szürke
  Időtálló megoldás
 • VIA CASA okker
  Időtálló megoldás
 • VIA CASA szürke
  Időtálló megoldás
TREND
Modern harmónia
Modern, látványos, ugyanakkor letisztult design jellemzi a Trend térkövek világát. A mai minimalista trendet követő megoldások hívták életre a termékcsalád minden tagját.
STYLE
A természet sokszínűsége
Rusztikus elemek, romantikus formavilág. Mindez a természet nemes egyszerűségébe öltöztetve. Teremtsen magának kreatív életteret a Style térkövekkel!
STANDARD
Hétköznapi harmónia
Univerzális, mindennapi használatra szánt térkövek tökéletes összhangot teremtenek a természet és a környezete között. Könnyen kezelhető, környezetbarát térkő család.
KERTÉPÍTÉS
Kertszépítő kiegészítők
Minden olyan hasznos kertépítő elem, ami kiemel, lezár, elválaszt vagy csak egyszerűen szépít. Támfal, szegély, kerítés, rézsűburkolat kiegészítők egy helyen.

Rólunk mondták

Kertépítőként szinte a kerthez kapcsolódó összes térkő és egyéb kerti elemeket a cég kínálatából válogatom össze. Ezek a termékek nagyon jól felhasználhatók egy igényes, esztétikus kert létrehozásához. A kerttulajdonosok és jómagam is meg vagyunk elégedve a minőséggel és a cég hozzáállásával.
Görgye László
ügyvezető
Görgye és Társai Kertészeti Kft.
Nagyon elégedettek vagyunk az ABeton Viacolor Térkő Zrt. termékeivel és szolgáltatásaival. Munkatársaik szakmailag felkészültek, udvariasak és segítőkészek. Megrendeléseinket gyorsan, precízen teljesítik, áraik kedvezőek. Termékeik minősége vitathatatlan, palettájuk széles, és egyedi termékeket is biztosítanak. Úgy érzem, hogy nem csak a vevőt látják bennünk, hanem egy olyan együttműködő partnert is, akinek a meglátásaira és a véleményére figyelni kell. Szívesen, bátran ajánlom a céget.
Juhász Péter
műszaki vezető
Road Signal Kft.
A részünkre megküldött rendszeres tájékoztatással - mely az aktuális akcióikat, termékpalettájuk változásának ismertetését egyaránt tartalmazzák - maximálisan meg vagyunk elégedve. A megrendelői igények, ill. kérdések helyszíni egyeztetésében nyújtott területi képviselők segítsége szintén megkönnyíti munkánkat. Az anyagszállítást mindig pontosan és határidőre teljesítették, rugalmas pénzügyi együttműködésükkel a kivitelez sikeréhez szintén hozzájárultak. Szolgáltatásait a jövőben is igénybe kívánjuk venni.
Németh Sándor

GENER ÉP-TERV Kft.

  

Több, mint 25 év térkőgyártás területén szerzett tapasztalattal, folyamatosan követve a legújabb építészeti trendeket alkottuk meg egyedi, kiváló minőségű termékekből álló kínálatunkat.

Térköveink és kertépítő elemeink szinte korlátlan lehetőséget biztosítanak: a sokféle színű, felületi megjelenésű és különböző stílusú térburkolókő lehetővé teszi a saját, egyedi ízlése szerinti kert kialakítását.

Akár a régi idők báját látná viszont a teraszon, vagy a modern letisztultságot az autóbeállón, a Trend, Style vagy Standard termékcsaládjaink széles választékából biztosan talál elképzelésének megfelelő térkövet.

Legyen bátran kreatív, mi segítünk megvalósítani.

az Ön ABeton csapata

-->

Kapcsolat

home icon167634 Pécs Nagy-Berki u. 3.
phone 2 icon16+36/72/552-110
mail icon16Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
globe 1 icon16www.abetonterko.hu