Építkezés, udvar burkolás, járda burkolat egyszerűbben, olcsóbban. Tippek közvetlenül a gyártótól.
IRATKOZZON FEL MOST!

Egy életen át fog látszani!

Húsz év alatt több, mint 10.000.000 m2 referencia!

 

Exkluzív térburkoló kövek
 

Savaria > Villa Urbana > Via Casa >
Via Casa Antk >
Matrix > Antik > Linea >
Nostalit
> Rusztika > Livello > Klasszik >
Velence > Venturo > Duna (őszilomb) >

Standard térburkoló kövek
 

Arco > Borostyán > Korzó > Kertilap > Balaton >
UNI kőcsalád > Mecsek > Róna > Gyepkő >

  ABeton Térkő, burkolat, termékgyártás, építőipar, térkő,

 

 

Az A Beton Térkő Zrt. és a Viacolor Kft. a hazai beton burkoló gyártók két legrégebbi meghatározó szereplőjének összeolvadásával 2002 februárjában létrejött az A Beton-Viacolor Térkő Rt. Gyárainkból a mai napig több, mint 10 millió négyzetméter térkövet értékesítettünk. Társaságunk célja: az építőiparban, a környezetkialakításban, a park- és kertépítésben szükségszerűen jelentkező minőségi igények kielégítése.

Az elmúlt évben felépítettük legkorszerűbb üzemünket Majosházán, amellyel a több mint 20 éve gyártó első üzemünket (Bp. XIII. ker. Cserhalom u.) váltjuk ki. A legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő burkolataink négy korszerű, számítógéppel vezérelt gyárban Pécsett, Székesfehérváron, Majosházán és Nyékládházán készülnek. Éves kapacitásunk meghaladja a két millió négyzetmétert. Üzemeink száma biztonságot jelent akár Önnek több tízezer négyzetméteres munka esetén is.

Országos márkakereskedői hálózatunk segítségével több mint száz helyen vásárolhatók meg termékeink. Gyárainkban és budapesti vevőszolgálati irodánkban bemutatókerttel segítünk a megfelelő termék kiválasztásában.

Cégünk az elmúlt évek alatt folyamatosan fejlesztette, bővítette forma és színválasztékát. Ebből adódóan a hagyományos kőformákon kívül több dekoratív és patinás és burkolattal is rendelkezünk. Ezen kívül gyártunk mosott és öregbített felületeket is. A hagyományos színeken kívül választékunkban megtalálható a közkedvelt őszi lomb, a beige, a láva, a feketerózsa és a rozsdabarna.

Termékválasztékunk nemcsak külső burkolatokból áll, hanem vízelvezető folyókával, többféle szegéllyel, zárt és növényhézagos támfalelemmel is rendelkezünk.

A beton, melytől az elmúlt évtizedekben sajnos elidegenítettek bennünket, olyan anyag, melynek formaadó gazdagságában, változatos felületi megjelenésében az ember és környezete számára esztétikai sokszínűség rejlik. Mi ezt szeretnénk hasznosítani.

Abban kívánunk Önöknek segíteni, hogy lakókörnyezetük kialakításakor a megfelelő döntést hozzák meg.

A térkő időtálló, klasszikus szépségű, ésszerű beruházás a jövőnek.